Hoe ga ik nu te werk?

Tijdsduur van de intake = zo lang als nodig is (meestal 1u à 1u30)

Prijs = 45 euro

Tijdens het intakegesprek wil ik te weten komen wat je doel is, wie je bent en hoe je nu leeft. Ik wil tot een advies komen wat praktisch haalbaar is. Bv: Het is praktisch niet haalbaar om voor een gezin met 4 mensen (2 volwassenen en 2 kinderen), voor ieder apart een specifiek en verschillend schema te adviseren. In het kort wil dit zeggen dat ik je huidige voedingspatroon en levenswijze bekijk en hierop aanpassingen geef om alles “gezonder” te maken. We beginnen klein maar eindigen “groots”. Ik leer jullie etiketten lezen, begrijpen en betere keuzes te maken in de supermarkt. Ook voor mensen die kiezen voor alternatieve voeding (vegetarisme, veganisme,…).

Tijdens het intakegesprek wordt je even gewogen (indien je dit niet wil kan dit ook weggelaten worden) en indien nodig je vet- en spiermassa bepaald. Dit om te weten te komen wat je theoretisch mag/moet eten. Hierop gebaseerd geef ik je dan in het eerste opvolggesprek (meestal 5 dagen later) een voorbeeld weekschema (met jouw persoonlijke voorkeursvoedingsmiddelen). De meeste mensen verwachten standaard tijdens hun tweede gesprek een gedetailleerd voedingsschema te krijgen met wat ze op welke momenten moeten eten. Dit is volgens mijn mening niet de beste aanpak, omdat men dit strakke schema vaak niet of niet lang kan volhouden. En als er nu iets is wat enorm belangrijk is dan is het consistentie en continuïteit. Het is belangrijk om na het behalen van je doel, niet terug te vallen naar je oude gewoontes! Daarom ga we samen op zoek naar wat JIJ kan volhouden.

Mijn doel is dat jullie na een tijdje mij niet meer nodig hebben en zelf de juiste keuzes kunnen maken. 

Voor mensen die intensief een sport beoefenen en graag hun voeding willen verbeteren/aanpassen loopt het proces gelijkaardig alleen dan veel specifieker en gedetailleerder gericht op de sport. Bij sporters is een weging + vet – spiermassa bepaling niet weg te denken.

Hetzelfde tarief is van toepassing voor een losse sessie zonder opvolggesprekken. Sommige mensen hebben vaak voldoende aan enkele tips om hiermee van start te kunnen gaan. Iedereen is vrijblijvend om dan op basis van behoefte meerdere sessies te plannen.

Eventuele andere ideeën of aanpak nodig contacteer me even.


Tijdsduur van opvolggesprek = meestal 1u.

Prijs = 30 euro

Tijdens de opvolggesprekken wordt besproken wat goed gaat en wat niet. Er wordt dan ook bekeken wat kan en moet aangepast worden. In het begin vind ik het belangrijk niet te veel tijd tussen deze gesprekken te laten (2x per maand). Enkel het eerste opvolggesprek gebeurt liefst binnen de 5 dagen na de intake. Uiteraard voorzie ik je ook van alle nodige info via mail of hard copy. Ook stuur ik je regelmatig recepten en tips. Dewelke ik ook ga delen op mijn facebook pagina.

Prijs = 150 euro.

Gedetailleerd en persoonlijk aangepast maand voedingsschema voor sporters. Alle niveau’s.

Prijs = 200 euro per maand.

Wil je graag een volledige opvolging en continue contact hebben via whatsapp/mail of via een opvolggesprek op regelmatige basis dan kan je kiezen voor het all-in pakket. Hierin zit een intake gesprek, 2de gesprek en zoveel opvolggesprekken als gewenst (op afspraak).  2 wekelijks krijg je een nieuw gedetailleerd schema bijgewerkt en aangepast waar nodig.

Voor een afspraak te maken kan je het contactformulier/mail/telefonisch/whatsapp!